Onze Dames

Sexclub Noblesse, is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio Nijmegen en Boxmeer, en staat bekend om haar gastvrije en vriendelijke dames uit alle windstreken.

Bij ons is het mogelijk om op hoogstaand niveau te relaxen, u kunt onder het genot van een drankje aan de bar, een keuze maken uit ons ruime aanbod aan diverse dames die aanwezig zijn. Dus voor een onvergetelijke dag vol van spanning en erotiek zien wij u graag als gast.

Regelmatig wisselt ons aanbod aan dames, zodat u regelmatig verrast wordt met wat u nu weer te wachten staat.

Onze dames

Laila
Lekkere slanke blonde meid van 21 jaar met groene ogen en een B cup.

Lisa 
Nederlandse blonde meid van 21 Jaar oud met een normaal postuur en 157 groot, cupmaat F. Lisa spreekt Engels en Nederlands.

Lola
Mooie donkere meid van 26 jaar uit de Dominicaanse Republiek met zwarte haren en bruine ogen. Lola is 165 groot, cupmaat C en ze spreekt Nederlands.

Elvira
Lekkere slanke Hongaarse meid van 25 Jaar met blonde haren en bruine ogen. Elvira heeft een cupmaat B, is 170 groot, spreekt Nederlands en Engels.

Rosa
Mooie Spaanse meid van 22 jaar met zwarte haren en ondeugende zwarte ogen. Rosa heeft een normaal postuur, cupmaat D en is 170 groot. Ze spreekt Spaans en Engels.

Emma
Slanke Roemeense meid van 22 jaar met bruine ogen en haren. Emma is 155 groot en heeft een cupmaat B. Ze spreekt Engels en Spaans.

Mira
Sexy Russische meid van 30 jaar met rode haren en bruine ogen. Mira is 160 groot met een slank postuur en een cupmaat C. Ze spreekt Nederlands en Engels.