Sexclub Noblesse staat niet alleen goed bekend in de regio Nijmegen en Boxmeer, maar is een begrip in heel Nederland. Wij staan voor ultieme gastvrijheid en discretie. Onze aantrekkelijke, vriendelijke en uiterst sensuele meisjes zijn afkomstig uit alle windstreken.

In onze nachtclub kunt u relaxen op hoogstaand niveau. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje aan de bar, maakt u een keuze uit een van de vele aantrekkelijke dames die dagelijks aanwezig zijn. Wij verwelkomen u graag als gast in onze bijzondere ambiance. In Sexclub Noblesse treft u een aangename mix van persoonlijke aandacht, relaxen, verleiding en erotiek, al naar gelang uw wensen. In deze discrete omgeving is het ultiem genieten, in aangenaam gezelschap.

De tijdstippen en dagen dat onze meisjes aanwezig zijn, kunnen variëren. Ons aanbod aan gastdames wisselt regelmatig, dus laat u af en toe eens opnieuw verrassen.

PERSOONLIJKE HYGIËNE EN BIJZONDERE WENSEN

Uiteraard vinden wij persoonlijke hygiëne en discretie uitermate belangrijk. Onze gastdames zijn dan ook altijd op en top verzorgd om uw veiligheid en die van onze dames te waarborgen. Ook van onze klanten mogen zij verwachten dat de persoonlijke hygiëne in orde is. Wij werken met een vergunning en conform de landelijke richtlijnen voor hygiëne en veiligheid.

Onze meisjes beslissen zelf welke handelingen zij wel of niet willen verrichten. Heeft u persoonlijke wensen, maak dit dan gerust van tevoren aan onze dames kenbaar. Zij zullen er alles aan doen om uw wensen in vervulling te doen gaan en u van top tot teen te laten genieten.

Maya is niet beschikbaar

Mooie blonde meid van 27 jaar uit Roemenië. Maya heeft cupmaat B en ze spreekt Engels.

27

Roemenië

Blond

Blauw


B

Engels

Lola is niet beschikbaar

Mooie donkere meid van 26 jaar uit de Dominicaanse Republiek met zwarte haren en bruine ogen. Lola is 165 groot, cupmaat C en ze spreekt Nederlands.

26

Dominicaanse Republiek

Zwart

Bruin

165

C

Nederlands

Elvira is niet beschikbaar

Lekkere slanke Hongaarse meid van 25 Jaar met blonde haren en bruine ogen. Elvira heeft een cupmaat B, is 170 groot, spreekt Nederlands en Engels.

25

Hongarije

Blond

Bruin

170

B

Nederlands en Engels

Emma is niet beschikbaar

Slanke Roemeense meid van 22 jaar met bruine ogen en haren. Emma is 155 groot en heeft een cupmaat B. Ze spreekt Engels en Spaans

22

Romenie

Bruin

Bruin

155

B

Engels en Spaans

Mira is niet beschikbaar

Sexy Russische meid van 30 jaar met rode haren en bruine ogen. Mira is 160 groot met een slank postuur en een cupmaat C. Ze spreekt Nederlands en Engels

30

Rusland

Rood

Bruin

160

C

Nederlands en Engels

Kelly is niet beschikbaar

Poolse meid van 21 jaar met licht bruin haar en bruine ogen. Kelly is 172 groot en heeft een cupmaat B. Ze spreekt Engels.

21

Polen

Bruin

Bruin

172

B

Engels

Ela is niet beschikbaar

Roemeense sexy meid van 26 jaar met bruine ogen. Ela is 165 groot en heeft een cupmaat C. Ze spreekt Engels en Duits.

26

Romenië

Blond

Bruin

165

C

Engels en Duits

Ruby is niet beschikbaar

Nederlandse/Braziliaanse meid van 34 jaar, heeft bruine ogen en zwart haar. Ruby is 175 groot en heeft een cupmaat G. Ze spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

34

Brazilie

Zwart

Bruin

175

G

Nederlands, Engels en Spaans.

Tatiana is niet beschikbaar

Zuid-Amerikaanse meid van 23 jaar. Heeft bruine ogen en bruin haar. Tatiana is 160 groot en heeft een cupmaat C. Ze spreekt Nederlands, Spaans en Engels.

23

Zuid-Amerika

Bruin

Bruin

160

C

Nederlands, Engels en Spaans.